alin's personal

Sunday, June 12, 2005

g kl

hehehe abis je exem aku trus g kl,keja kat sana..aku ingat nak smbung belajar lagi,tapi aku kesiankan mak aku la,so aku amik keputusan keja la...pasal nak amik it tu nnt la fikirkan macam mana...sedih gak nak tinggalkan budak umah semua,now aku rindu kat dia org....k la kekawan smua aku doa kan smoga bjaya ya...heheheeh

Thursday, June 09, 2005

exem abis

huhuhuhu x sabar bak tunggu petang....tamat la cos ABE ni....ptg ni aku dah janji nak jmpa papa....nak lapaskan rindu la....so mlm tu aku g jaln dgn papa....smpai pg....

Wednesday, June 08, 2005

exem external

hr ni aku start exem....takut siut susah,business susah siut,aku buat je yg t'daya....aku duk umah pakcik aku... QM tu senang la gak....mln tu duk umah jer,study sikit cos besok der exem....huhuhu mlm tu aku tido awal

Tuesday, June 07, 2005

slep..slep

duk umah tido jer.........x da buat per bangun jer tido dah tengah hr.....pastu g umah pakcik....mlm tu pakcik bawak jln2 g jb mkn bubuh kat sentosa...blk n slep

Sunday, June 05, 2005

jmpa papa

pg ni aku siapkan ngecat cos petang ni aku nak blk kulai....nak jmpa papa..mlm tu aku jmpa papa pastu pg papa antar aku blk kulai,budak2 umah smua lom balik lg,bosan la....tgh hr aku g kolej cos aku nak tido umah faizah....ingat esok ya leh la sesama g jb umah pakcik aku,tp dia da kes lak dgn bf dia...aku x leh nak halang... biarkan je la...

Thursday, May 26, 2005

g muar

huhuhu pg ni aku g muar amik cek...duit kat cek sikit x yg dijanji kan aku pun x tahu sebab ya per....sampai umah kul 2 pastu amik mak kul 4,mak kuar kan duit dia lg cos nak sewa lori x cukup duit huhuhu sian aku tgk mak....

Wednesday, May 25, 2005

exem abis

huhuhu pg ni aku da exem QM n bus com huhuhu....QM aku leh buat, bus com aku bw toyol so leh jawab la...hr ni exem last so aku pun nak blk lalala so aku x jmpa la budak2 ni,rindu ar kat dia org...mlm td budak baru masuk huhuhu...lalala nak blk pastu aku nak ikut faizah g pahang best siut...lalala..nt aku dtg blk kulai 7 hr bulan 6 ni cos aku da exem kat luar 8 n 9...takut siut...tp yg penting aku nak balik....